Byte och retur

Vi erbjuder 30 dagars fri retur på varor som köpts i vår nätbutik.

...information kommer...

Vid retur, bifoga nödvändig information och ditt ordernummer samt anledningen till retur. På så sätt kan vi hjälpa dig till ett mer lämpligt val i framtiden.

Observera att kunden måste stå för returfrakten och alltid välja en leveransservice som tillhandahåller paketuppföljningsinformation, försäkring och leveransbevis. Alfa ansvarar inte för borttappade/skadade varor under frakt och kan inte ersätta paket som försvinner vid returleverans om spårning inte är möjligt. Behöver du en ny retursedel? Ladda ned här.

Värdereduktion

Vi rekommenderar att du provar dina nya skor inomhus, helst i en trappa för att säkerställa rätt passform och storlek. Produkter som har genomgått ett sådant inomhusprov, men returneras i annars oanvänt tillstånd, inklusive intakta etiketter, anses vara nya och kommer att återbetalas med hela beloppet.

I de fall där etiketterna har tagits bort och/eller skorna har använts utomhus, kommer en individuell värderingsbedömning att utföras. Faktorer som rengöring av skor, skador och annan värdeminskning avgör beloppet för återbetalningsavdrag. Observera att en sko som returneras ""använd"" innebär en signifikant försämring av värdet, vanligtvis 40-60 %, beroende på skick. Observera dessutom att frakt inte återbetalas.

Garanti

Om du tar emot skadade/felaktiga produkter, ber vi dig att läsa vår Garantiinformation innan du kontaktar oss och/eller returnerar varan.

Hur returnerar jag?

... information kommer ....