Cecilie Skog och ALFA
lanserar vandringsskor för kvinnor

Kvalitet och komfort är ALFAs starkaste mantra

lätta vandringsskor för kvinnor trendiga vandringskängor utvecklad i samarbete med Cecilie Skog, skor för lättare turer i skog och mark snygga vandringsskor

Efter otaliga skisser, prototyper och tester i naturen bestämde vi oss för två olika modeller.
Cecilie Low GTX och Cecilie + GTX

"Det här projektet har varit otroligt roligt och jag känner verkligen att jag har gjort tidernas bästa vandringsskor för kvinnor! Modellerna uppfyller alla krav jag har för en vandringssko. De fungerar oavsett terräng och jag tycker att de är så användbara att jag använder dem lika gärna i staden som i skogen."

När Cecilie Skog blev ALFA-ambassadör i 2019 tog det inte lång tid innan vi bestämde oss för att samarbeta för att göra de bästa fritidsskorna någonsin för kvinnor. Med vår nästan 100 år gamla hantverkstradition och Cecilies expertis från otaliga expeditioner och äventyr, insåg vi snabbt att vi kunde lyckas. På designteamet tog vi med oss ALFAs begåvade designers och startade den kreativa processen; design, funktion och hållbara material stod i fokus.

Cecilie + GTX

Lätta, trendiga och bekväma vandringsskor med höga fotledsstrumpor, utmärkt dämpning och grepp.

Köp nu

"Du kan använda den här modellen på promenader i skogen, på stigar och grusvägar, och i staden. Stilen passar både till vandringsbyxor och tights. Inte minst en klänning!"

- Cecilie Skog

CECILIE LOW GTX

Lätta och bekväma vandringsskor med utmärkt dämpning och bra grepp.

Köp nu

"Denna sko är för de fina äventyren ute i naturen både i vardagen och under semestern. Jag användar alltid mina Cecilie Low GTX på mina vandringar."

- Cecilie Skog

ALFA > Cecilie > Go explore

Mer från Cecilie

Behind the scenes från Cecilie Skog fotoshoot

Läs mer

Cecilies tips för dagsvandringar

Läs mer

Andra vandringsskor från ALFA