Cecilie Skog och ALFA
lanserar vandringsskor för kvinnor

Kvalitet och komfort är ALFAs starkaste mantra

Våra produkter hjälper till att förbättra vandringsupplevelsen och är designade med tanke på ett modernt friluftsliv. Skorna bör inte bara se bra ut utan de ska vara dina fötters bästa vän.

Cecilie Skog är inte bara känd för sina tuffa expeditioner till Mount Everest, Nordpolen och Sydpolen. Hon är en inspiratör och en förebild. Vi är stolta över att representera Cecilie Skog som ambassadör och produktutvecklare.

"Det här projektet har varit otroligt roligt och jag känner verkligen att jag har gjort tidernas bästa vandringsskor för kvinnor! Modellerna uppfyller alla krav jag har för en vandringssko. De fungerar oavsett terräng och jag tycker att de är så användbara att jag använder dem lika gärna i staden som i skogen."

- Cecilie Skog

När Cecilie Skog blev ALFA-ambassadör i 2019 tog det inte lång tid innan vi bestämde oss för att samarbeta för att göra de bästa fritidsskorna någonsin för kvinnor. Med vår nästan 100 år gamla hantverkstradition och Cecilies expertis från otaliga expeditioner och äventyr, insåg vi snabbt att vi kunde lyckas. På designteamet tog vi med oss ALFAs begåvade designers och startade den kreativa processen; design, funktion och hållbara material stod i fokus.
Cecilie + GTX
Lätta, trendiga och bekväma vandringsskor med höga fotledsstrumpor, utmärkt dämpning och grepp.

Denna modell är idealisk för lättare promenader i skog och mark likaså för staden.

Det slitstarka yttertyget i kombination med GORE-TEX-membran gör skon vattentät och andas så att fötterna håller sig bekväma oavsett väder. I Cecilie + GTX går du stabilt och bekvämt med en extremt mjuk, stötdämpande mellansula i kombination med den specialutvecklade Vibram® Grip Trail yttersula som har utmärkt grepp på både våta och torra ytor.

"Du kan använda den här modellen på promenader i skogen, på stigar och grusvägar, och i staden. Stilen passar både till vandringsbyxor och tights. Inte minst en klänning!"

- Cecilie Skog
Cecilie Low GTX
Lätta och bekväma vandringsskor med utmärkt dämpning och bra grepp.

Cecilie Low GTX är designad och utvecklad för att ge aktiva kvinnor en bättre vandringsupplevelse. Det slitstarka yttertyget i kombination med GORE-TEX-membran gör skon vattentät och andas så att fötterna håller sig bekväma oavsett väder. Med Cecilie Low GTX går du bekvämt och säkert med en extremt mjuk, stötdämpande EVA mellansula i kombination med den specialutvecklade Vibram® Grip Trail yttersula som har utmärkt grepp på både våta och torra ytor.

"Denna sko är för de fina äventyren ute i naturen både i vardagen och under semestern. Jag användar alltid mina Cecilie Low GTX på mina vandringar."

– Cecilie Skog

ALFA > Cecilie > Go explore

Mer fra Cecilie

Behind the scenes från Cecilie Skog fotoshoot

Läs mer

Cecilies tips för dagsvandringar

Les mer

Andra vandringsskor från ALFA