DRIV ADVANCE GTX

Upptäck Driv Advance GTX - En sko med bra grepp, stöd till ankeln och låg vikt. Snörningen omsluter foten på ett bekvämt sätt med en naturlig passform

GORE-TEX membranet gör så att skorna andas och håller dig torr i alla väder. Förstärkningen i tån gör skorna extra slitstark.

Gummiblandningen på Vibram Megagrip ger skorna ett bra grepp tillsammans med Vibram Traction Lug-teknologin ökar grepper på vått underlag. Den lätta EVA-sulan ger skorna skön dämpning och du kan bekvämt vandra längre.

Dem reser i stort sett hela tiden, både in och utomlands, och samtidigt dokumenterar den allt till sinda 300.000 följare på Instagram och TikTok. Elias och Kajsa har varit våra ambassadörer och testteam för Driv Advance GTX.

Driv har varit vår trofasta följare på vandringar från alperna i Europa till fjordar och fjäll i Norge. Med sin ankelhöjd och GORE-TEX membran så håller Driv dig torr och säker vandring. En förstärkt tå och Vibram sula ger dig bättre grepp på dem flesta underlag och terräng. Efter sex år så har Driv verkligen blivit en favorit för oss // Elias och Kajsa Ambassadörer

Bli redo både för festival och andra festligheter i naturen med Driv Advance GTX. Skorna har en naturligfärgton och tidlös design, du kan se bra ut och vara på äventyr samtidigt!