FÅ FLYT I VARDAGEN MED
EIDE ADVANCE GTX

Funktionalitet möter stil och comfort. Önskar du en sportig look och en bekväm sula gjord efter ortopediska principer så är detta skon du letar efter.

Få mer utav vardagen, i stad eller natur. Få spänst i steget med Eide Advance GTX.

Bekväm, fräsch och kul!

Från asfalt till grus och stig - Eide Advance GTX är en gedigen allrounder sko. Använd Eide Advance GTX på jobbet och till lätta turer i skog och mark. GORE-TEX membran gör modellen vattentät och ger god ventilering.

Unik sula

ALFA Nortik sulan är ergonomiskt konstruerad för en idealisk kombination av stöd under fotvalvet, bra grepp på hårt underlag och balans när du går. Mellansulan ser till att du får bekväm dämpning när du går på hårt underlag.

Slitstarkt och miljöcertifierat

Eide Advance GTX är gjord av slitstark och Bluesign®-godkända textiler som ger en skön känsla när du går.

Eide Advance GTX er en perfekt sko för aktiva människor i vardagen. Klassisk, stilrent och bekväm!

Eide Advance GTX ingår i ALFAs STEG kollektion som är ett designsamarbete mellan ALFA och skoinnovatören Mike Friton. Med över 30-års erfarenhet som designer hos Nike, är Mike Friton erkänd och prisbelönad för sitt arbete.

«Det som är viktigt för mig är att när du tar på dig en sko för första gången, så ska den kännas bra. Med detta design önskar jag att låta foten röra sig fritt och naturligt. Dessa skorna ger yttersidan av foten och tårna plats till att sprida sig.»

Skoinnovatör Mike Friton om STEG-kollektionen

SE HELA
STEG KOLLEKTIONEN