PÅ SPÅRET
AV SUCCÉ

Vill du ha torra fötter när du kommer hem från en dag i spåret?

Våra längdpjäxor sticker ut från mängden med sin förmåga att hålla dig varm och bekväm. GORE-TEX låter fukten avdunsta och våra sulkontruktioner har extra insulering. Du hittar allt du behöver i våra längdpjäxor och lite till.

KLASSISK, SKATE
ELLER TÄVLING?

VÄRME
+ STABILITET

För att du ska prestera ditt bästa och åka bekvämt oavsett temperatur och aktivitet gör vi längdpjäxor med utvalda egenskaper för att skapa den optimala pjäxan inom varje bruksområde. Vare sig du åker vasaloppet, långfärdsskridskor eller tar det lite lugnare för längre turer, så har vi nåt för dig.

Osäker på vad du ska ha? Här är saker du ska tänka på

Horizon A/P/S GTX

Den varmaste längpjäxan på marknaden. Håller fötterna torra och varma även vid låg aktivitet. En isolerad mellansula, ett luftskick mellan lager och fleeceliner ger extra isolering. GORE-TEX ser till att svett avdunstar. Funkar utmärkt för klassisk.

TEKNOLOGI
I ALLA LED

EXC Advance GTX är en unikt varm längdpjäxa speciellt lämpad för tävling. Mellansulan av texon är klädd i aluminium för utmärkt insulering samt låg vikt.

Combi Advance GTX är en längdpjäxa med högt skaft för extra stabilitet. Passar perfekt för skate och långfärdsskridskor.