SKALL DU UTMANA NATURKRAFTERNA SÅ BEHÖVER DU UTRUSTNING SOM INTE SVIKER DIG

Ensam till Nordpolen, över dem sju fjällen eller på höstjakt i skogen. När du skall ut och gå, är ALFA det bästa valet du kan göra. Vi har varit med på stora och små turer sedan 1931. Det skall vi också fortsätta med i framtiden

Vi har varit på polerna, gått Norge på längden, Canada på kors och tvär, och genom Sibirien. ALFA har turpjäxor till allt från stora expeditioner i extremaförhållanden till enklare dagsturer på fjället.

Långfärdsskridskor

Att gå på långfärdsskridskor är en populär vinteraktivitet när dem stora vattnen fryser till is. Att glida fram på islagda vatten är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen på. ALFA har skridskor till skor med NNN- och BC-bindning, så att du kan använda dina skidskor ännu mer. Se våra pjäxor till långfärdsskrodskor .

STAD I BRUNT

En lätt och skön vinterskor som du kommer se fram emot att använda när kylan kommer krypande.

PRISVINNANDE DESIGN

Vi är väldigt stolta över att ha
vunnit Designindustriens Bransjepris för skon Stad, och tillverkat en sko som är varm, skön, slitstark och stilig. Tillsammans med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har vi utvecklat slitstarka , snygga vinterskor, som håller sig fina länge. Ett unikt samamrbete av två stora historiska norska företag. Se våra varma vinterskor till dam och herr.