TILL FOTS ›
SEDAN 1931

Sedan 1931 har norrmän litat på våra skor — oavsett distans, terräng, eller väder. Vårt mål är att utveckla de bästa skorna genom att kombinera hög teknisk kvalitet och komfort. Vi fokuserar på dig som användare i produktutvecklingen och designar prisvinnande skor för aktiviteter med tydligt syfte.

MEST POPULÄRT,
JUST NU

Walking › Hiking › Expedition › Skiing › Hunting › Working

För alla sätt att gå så har vi en sko eller känga för dig som kräver det allra bästa. Och beroende på terräng och förhållanden har vi skor med sina egna funktioner och tekniska egenskaper.

Professionella fjällguider ger återkoppling på ALFA® Juvass A/P/S GTX som de använder när de bestiger Norges högsta fjäll, varje dag under sommarsäsongen.

Våra skor har varit på båda poler, i grannskapets skogar och på värdens högsta berg. Med kontinuerlig återkoppling från våra användare är varje sko utvecklad och förfinad till perfektion. Detta är arvet som lever vidare i våra skor.

CRAFTED BY
NORWEGIAN NATURE

Vi uppoffrar aldrig kvalitet

Alla våra skor har specialutvecklade sulor med en gummiblandning som ger dig rätt grepp i vått och torrt. Vi bygger slitstarka skor för allt från promenader till fjällvandring, för utforskare och naturälskare. Vi söker alltid den rätta balansen mellan stabilitet och flexibilitet i våra skor.

Bättre material, inte fler skor

Vi tänker alltid på hållbarhet och att minska överkonsumption. Därför väljer vi våra material noggrant. Vi väljer alltid kvalitet från certifierade samarbetspartners med hållbarhetsfokus, så att skorna tål många år av användning med minsta möjliga klimatavtryck.

Bestiga berget med Alfa vandringskänga av första klass
Vandringskänga konstruerad för att kunna vara livet ut

Genom att lansera världens första helt reparerbara GORE-TEX vandringssko, Impact A/P/S GTX, är vi nu ett steg längre på vår hållbarhetsresa.

Alfa skor på fötterna upp till DNT-stugan på berget