Ambassadörer

Cecilie Skog

Cecilie är känd för sina expeditioner och närvaro på norsk TV. Hon är utbildad sjuksköterska. Hon har många års erfarenhet av bergs- och glaciärguidning. Hon är den första kvinnan som nådde Mount Everest, Nordpolen och Sydpolen 2004.

Elias & Kajsa

Elias och Kajsa är ett norsk resepar som lever heltid som innehållsproducenter på sociala medier både i och utanför norge.

Andreas Orset

Andreas vandrade genom Norge i över 1 år som ALFA:s ambassadör. Han testade inte bara norska högkvalitativa skor i sitt rätta element, utan i samarbete med Norsk Friluftsliv och Visit Norway förmedlade han även vandringsglädje, vacker natur och gömda pärlor. Med en passion för naturen älskar han att dela och inspirera människor att uppleva fantastiska vandringsögonblick.

Les mer om Andreas

Une Cecilie Oksvold

Une Cecilie är snart 28 och i många år har hon lidit av ångest. Förr var det helt otänkbart för Une Cecilie att ge sig ut i naturen på egen hand, men när hennes läkare föreslog det som en sista utväg blev det ett slags grönt recept för att hålla huvudet ovanför vattnet. Idag är friluftslivet en naturlig del av hennes vardag. 

Les mer om Une Cecilie

Moa Hundseid

Jag älskar min livsstil. Utan fast jobb och skyldigheter kan jag en dag vara uppe på berget hemma vid min by, och sen nästa dag vara på väg till Kanada, Nepal, Ryssland, Alaska, eller exempelvis Chile. Att bestiga höga berg eller vandra bland rovdjur innebär risker och man kan hamna i farliga situationer, men just det tar dig närmare naturen och närmare dig själv.

Even Sverdrup

Even är ett naturälskande och spänningssökande äventyrare som bjuder på fantastiska expeditioner, varierande friluftsaktiviteter och hinkar fyllda med positiv energi! Han har bland annat rest över Alaska, korsat Island med en egenmodifierad Jeep, utmanat naturkrafterna på Svalbard och ensam bestigit Aconcagua. 

Thomas Lone

Thomas Lone skrev historia när han besteg Mount Everest 2019 och blev den yngsta norrmannen någonsin att genomföra "The Seven Summits" året därpå. Parallellt med den prestationen genomförde han heltidsstudier för att bli civilingenjör.

AK Glück-Teigland

Arne-Kristian Glück-Teigland, växte upp på en gård i Øystese i Hardanger. Han fick tidigt ett intresse för friluftsliv genom sina äventyr i jeans och vandringskängor med sin pappa och i scouterna lärde han sig sova i blöt sovsäck. 

Anne Moen

Anne hatar att förlora och kräver mycket av sig själv. På sina resor vill hon gärna tro att hon är inkluderande och hon vill att alla ska ha en trevlig reseupplevelse. Hon gillar nya utmaningar, men kan bli temperamentsfull om hon inte lyckas på första försöket. 

Jannicke Øien

Jannicke arbetar som vildmarksguide tillsammans med Lars Monsen. Förutom att bestiga höga berg utomlands gillar Jannicke även att röra sig över stora områden med hunden Ravn på sommaren, och det inkluderar ofta paddling i älvar med packraft.

Sponsringsansökan

Skicka oss en sponsoransökan om du önskar ha ALFA-skor på fötterna för ditt nästa äventyr.

läs mer

Guide program

Är du en professionell vandrings- eller skidguide? Vi önsker att stötta dig!

läs mer