Ambassadörer

Anne Moen

Anne hatar att förlora och kräver mycket av sig själv. På sina resor vill hon gärna tro att hon är inkluderande och hon vill att alla ska ha en trevlig reseupplevelse. Hon gillar nya utmaningar, men kan bli temperamentsfull om hon inte lyckas på första försöket. 

Elias & Kajsa

Elias och Kajsa är ett norskt resepar som lever heltid för att inspirera andra till att resa och att uppleva. Dem delar sitt inspirerande innehåll på socialamedier.

Andreas Orset

Andreas vandrade genom Norge i över 1 år som ALFA:s ambassadör. Han testade inte bara norska högkvalitativa skor i sitt rätta element, utan i samarbete med Norsk Friluftsliv och Visit Norway förmedlade han även vandringsglädje, vacker natur och gömda pärlor. Med en passion för naturen älskar han att dela och inspirera människor att uppleva fantastiska vandringsögonblick.

Vincent Colliard

Vincent Colliard är en fransk polfarare från baskien. Han har korsat dem 20 största istäcken i världen. Vincent beskrivs som är den nya generationens äventyrare och med stor entusiasm och engagement för miljön.

Guide Program

Är du en professionell vandrings- eller skidguide? Vi önsker att stötta dig!

Läs mer

Sponsringsansökan

Skicka oss en sponsoransökan om du önskar ha ALFA-skor på fötterna för ditt nästa äventyr.

Läs mer