Kundcenter

Reparation och Service

Lång livslängd är det viktigaste bidraget i hållbara skor. Det viktigaste för att skorna ska hålla är korrekt och regelbundet underhåll. Om skorna skulle vara skadade finns det ett antal mindre reparationer du kan göra själv, som att limma sulor och galoscher som börjar lossna, eller att smörja in dragkedjan. En skomakare kan också hjälpa dig med många fel som kan uppstå på en sko. Kontakta din lokala skomakare så hjälper de dig.

För att ge ALFAs produkter ännu längre livslängd kommer vi att börja erbjuda service och reparationer på några av våra produkter. Impact A/P/S GTX är den första produkten där ALFA erbjuder full service och reparation av alla delar (inklusive GORE-TEX-membranet). Detta gör det möjligt att få skon att hålla för evigt. Läs mer om ALFA For Life-projektet.

Tjänsten kommer att utföras hos Skomakeren Våge i Gjøvik. Endast originaldelar kommer att användas vid reparationen och utbytta delar kommer att återvinnas.

För närvarande erbjuder vi endast reparationer av Impact A/P/S GTX-modellen, men vi arbetar för att kunna erbjuda reparationer av slitdelar även på andra modeller.