AlfaAir™

Vi har lyssnat på era råd, hur vi kan utveckla våra skor till att bli ännu bättre. Ett återkommande önskemål är lätta skor med lite underhåll som är slitstarka. Detta är en utmaning vi tyckte var spännande och som vi tog oss an.

Resultatet blev AlfaAir™ ett unikt två-lags material. Det yttersta lagret är tillverkat av ett perforerat mikrofiber som är underhållsfritt och väldigt slitstarkt. Kombinerat med GORE-TEX teknologien kommer skorna hålla dig torr och bekväm hela dagen. AlfaAir™ är också betydligt lättare än skin, som man traditionellt använder i vandringskängor och stabila vandringsskor. Skor och kängor i AlfaAir™ är slitstarka, lätta och helt underhållsfria.

Se flera modeller med AlfaAir™ men längre ned på sidan, se också lätta vandringskängor till herr och andra modeller.

Andas

Perforeringen i yttermaterialet gör så att ånga från fötterna lätt kommer igenom och håller skorna torra hela dagen. Materialet är mjukare än skin som man traditionellt använder i vandringskängor.

Slitstark och undershållfri

Yttermaterialet är extremt slitstarkt, och behöver inte smörjas eller annat underhåll. Efter användning behöver skornas torkas. Er skorna skitiga så kan man enkelt skölja av skorna med vatten och eventuellt borstas av. Då håller sig skorna fina länge.

Vädigt lätt

PU-Materialet är superlätt jämfört med skin. Detta gör att skor och kängor med AlfaAir™ har en mycket lägre vikt. Att gå på tur med skor i detta materialet kräver mindre energi och du kan njuta av den fina naturupplevelsen.