DEN BÄSTA
VANDRINGEN
BÖRJAR HÄR

Naturen kan vara både utmanade och oändligt vacker. Erfarenheten från många vandrare, kombinerat med våran kunskap, resultatet har blivit vandringskängor som ger dig den tryggheten du behöver. Om du går på dagsturer i gjället eller krävande toppstöt, så har ALFA kängor till dig.

MAJESTÄTISKA
UPPLEVELSER

ALFAs bästsäljare är Walk King och Walk Queen – folkets favoriter. Dessa vandringsskor är extremt hållbara och kommer att vara din vandringskamrat år efter år. Kungen och drottningen av fjällkängor finns i både fullnarvsläder, bästa läderkvalitet och i det underhållsfria materialet AlfaAir™.

Letar du efter en mångsidig och klassisk fjällstövel som ger dig många bra vandringsminnen, både med och utan packning? Då är detta garanterat ett bra val. Kombinationen av premium fullnarvsläder och GORE-TEX-membran gör dessa stövlar hållbara, vattentäta och andas.

Klassisk och mångsidig bergskänga med modernt utseende och universell passform. Vi har säkerställt komforten med Memoryfoam och en mjuk överkant, samtidigt som snörningssystemet med dubbla låskrokar underlättar individuell anpassning.

FORMAD AV
NORSK NATUR

Vår natur är inspirerande på många sätt. Det kan vara både vilt, brant och krävande eller lugnt och balanserat. Vi har skor som är anpassade efter olika ändamål och behov och skorna är gjorda för att klara varierande terräng och väder. De håller dina fötter torra, varma och bekväma även under de tuffaste förhållanden. Hitta en modell som passar ditt användningsområde och din fot så kan du njuta av dina resor. Är du osäker på vilka skor du ska välja? Vår vandringsskoguide hjälper dig på vägen.

ALFA Holt A/P/S GTX är en vandringskänga med exceptionell dämpning och grepp. Skon har extra inbyggd dämpning för en bekväm upplevelse på mark eller på fjället.

UTVECKLAD FÖR
ATT VARA LIVET UT

Nu behöver du inte längre använda och slänga dina favoritkängor. Som först i världen erbjuder vi helt reparerbara GORE-TEX vandringskängor. Genom att lansera Impact A/P/S GTX är vi ett steg längre på vår hållbarhetsresa.

Impact är en känga i första klassens skinn. Kängorna är unikt designade för att kunna repareres genom levetiden.