Paus under jakten i fjällen

PÅ JAKT
EFTER
PERFEKTION

I över 30 år har norska jägare valt våra jaktkängor. Tillsammans har vi utvecklat och förbättrat skorna, och anpassat dem för olika terräng och jaktformer. Med detta som kvalitetssäkring lanserade vi i Sverige, och allt fler svenska jägare har fått smak för våra kängors kvalitet och funktionalitet.

Vi har jaktkängan för dig, vare sig du jagar stort eller litet, smyger i timmar, sitter dold i ett jakttorn, eller jagar med hund.

JÄGARENS
FAVORITER

UTE MED DE BÄSTA

Del av nöjet med jakt är umgänget — en tid för att komma iväg och prata om allt och inget. Men det kan också kräva total koncentration i långa dagar i krävande terräng. Då måste du ha rätt utrustning. En bra jaktkänga ska se till att fötterna förblir torra, varma och bekväma, så att du kan njuta av upplevelsen och ha fullt fokus på jakten. Här hittar du våra bästa jaktkängor, med exceptionell kvalitet och teknisk konstruktion.

Aldrig har vi upplevt någon sätta ner foten i denna känga och inte nämnt den fantastiska komforten. Jerv A/P/S GTX är en känga med extra skafthöjd och passar därför väldigt bra om man går mycket i myr och behöver stabilitet.

FULLT FOKUS
PÅ BYTET

Vår senaste uppfinning Jerpe A/P/S GTX med BOA® gör att du snabbt och enkelt kan anpassa snörningen efter aktivitetsnivå och terräng. Stövlarna är superlätta och närmast underhållsfria.

Det unika med Bever Pro 2.0 är förhållandet mellan den låga vikten och stabiliteten i kängorna. En otroligt bra allrounder som passar lika bra till långa dagar i jaktmarken som på fjällturer med familjen. På grund av det extra styva skaftet passar de både till brant terräng och till vandring med tung packning.

Höstjakt i bergen med låga moln