GO › NORDIC SKATING

En bättre upplevelse med GORE-TEX

Låt inte pjäxorna styra din turupplevelse. Håll dig varm och torr längre ute på isen med ALFA-pjäxor. ALFA är ett av få pjäxor med GORE-TEX som är vattentätt och reglerar fukten inuti pjäxan, så du kan vara ute längre.

Längdpjäxor för skridsko

Våra lätta längdpjäxor erbjuder extra rörelsefrihet och smidighet ute på isen. Combi har extra god stabilitet och Horizon är en extra varm längdpjäxa för kallare förhållanden. Pjäxorna passar till Rottefella NNN-bindningen.

Turpjäxor för skridsko

Våra läderkängor passar utmärkt för lite kallare åkturer på skidor och skridsko. Välj Guard eller Skarvet för optimal isolering eller Kikut för mer andningsbarhet tack vare sin textiltunga. Turpjäxorna passar till Rottefella NNN BC-bindningen.

Xplore-pjäxor för skridsko

Våra Xplore-pjäxor är utvecklade tillsammans med Rottefella och deras innovativa Xplore-system. Sulan är utformad så att den är vridstabil samtidigt som du ska kunna böja skon i framfoten. Yttersulan är, till skillnad från andra turskidpjäxor, gjord av en mjukgummiblandning med ett grovt mönster som ger bra grepp när man går på osäkert underlag. Pjäxorna passar till Zandstra-skridskor.