Fint väder för vandring i bergen
VÄLKOMMEN HÖSTEN!

DEN BÄSTA
UTFLYKTEN
BÖRJAR HÄR

Hösten kan vara oändligt vacker och mysig men samtidigt ruggig och utmanande. Nu krävs det kängor som håller dig torr och ger greppet för blöta dagar. Våra kängor har allt du behöver, och lite till.

POPULÄRA KÄNGOR TILL HÖST

Visa alla

Om du söker något mer vardagligt och mångsidigt har vi vandringsskor med högt skaft.

Vattentäta
Bregne A/P/S GTX
En superlätt, mellanhög sko för vandring eller promenad i natur.
Gå till produkt
NYHET!

VILKA SKOR
ÄR RÄTT FÖR DIG?

Hitta en modell som passar ditt användningsområde och din fot så kan du njuta av dina resor. Är du osäker på vilka skor du ska välja? Vår vandringsskoguide hjälper dig på vägen.

ALFA Holt A/P/S GTX är en vandringskänga med exceptionell dämpning och grepp. Skon har extra inbyggd dämpning för en bekväm upplevelse på mark eller på fjället.

Letar du efter en mångsidig och klassisk fjällstövel som ger dig många bra vandringsminnen, både med och utan packning? Då är detta garanterat ett bra val. Kombinationen av premium fullnarvsläder och GORE-TEX-membran gör dessa stövlar hållbara, vattentäta och andas.

Klassisk och mångsidig bergskänga med modernt utseende och universell passform. Vi har säkerställt komforten med Memoryfoam och en mjuk överkant, samtidigt som snörningssystemet med dubbla låskrokar underlättar individuell anpassning.

Bestiga berget med Alfa vandringskänga av första klass
Vandringskänga konstruerad för att kunna vara livet ut

UTVECKLAD FÖR
ATT VARA LIVET UT

Nu behöver du inte längre använda och slänga dina favoritkängor. Som först i världen erbjuder vi helt reparerbara GORE-TEX vandringskängor. Genom att lansera Impact A/P/S GTX är vi ett steg längre på vår hållbarhetsresa.

ALFA Impact A/P/S GTX är en vandringskänga i premium fullnarvsläder. Skon är unikt designad för att hålla en livstid genom att alla delar kan bytas ut när de slits ut. En hållbar sko som du kan ta med dig på de flesta utflykter.

Gå på stranden mellan bergen i Alfa-skor