Tur till stugan i Alfa vandringsskor

KLARA,
FÄRDIGA,
GÅ.

Vi älskar vandring! Allt från längre äventyr till promenader som förgyller vardagen. Det är härligt att bege sig ut och bra för kropp och själ, speciellt när du har bra skor på dig. Hos oss finner du ett stort urval av bekväma, stabila och slitstarka vandringsskor för just ditt syfte.

DE MEST POPULÄRA
VANDRINGSSKORNA

NJUT AV NATUREN

I hela norden finns det fina vandringsleder i staden, på landet och kusten, med varierande terräng och förhållanden. Det är inte så lätt som man tror att välja bra skor som har rätt egenskaper för ditt syfte, och man nöjer sig ofta med sina gamla joggingskor och biter ihop när fötterna lider av konsekvenserna. Vi har skor för vardagen och alla slags vandringar. Du kan vara säker på att du får stabiliteten och bekvämligheten du behöver oavsett aktivitet. Osäker vilken sko du ska välja? Vår vandringsskoguide hjälper dig på vägen.

ALFA Drift Advance GORE-TEX är en bekväm vandringssko med snabbsnörning och bra grepp, och passar utmärkt till en rad utomhusaktiviteter. Med Drift är du snabbt klar för vardagen och lättare turer i naturen.

VILKEN STIL
VÄLJER DU?

Tälttur vid vattnet på sommaren

TA ETT STEG
OM GÅNGEN

Skorna i kollektionen STEG är utvecklad efter ortopediska principer och fotens naturliga nedtramp. Det är stabila och tekniskt välkonstruerade med dämpning - anpassade för ett ändamål: att gå.

Stokka Advance GTX är en prisvinnande fritidssko anpassad till fotens rörelse när vi går, och kan användas både i stad och natur. Med Stokka får du bra komfort och stabilitet på lättare turer och vardagsbruk. Insteget till Stokka är en så kallad «fitsleeve», och påminns om en elastisk strumpa som enkelt sträcker sig för at få in foten utan att behöva snöra skon.

Laggo Advance GTX är en fritidssko till lättare turer och vardagsbruk i
by och natur. Den är robust och är utvecklat efter ergonomiska principer
för hur fötterna rör på sig när vi går. Skon är designad med en asymmetrisk öpping som ger ett enkelt insteg, samtidigt som tungan inte glider ner.

Tur i bergen med slitstärk vandringssko med BOA snörning

FÅ DEN RÄTTA
UPPLEVELSEN

Piggen och Bregne är fantastiska vandringsskor från ALFA. De är superlätta och underhållsfria med suveränt grepp och mjuk dämpning. Den vattentäta och andningsbara GORE-TEX-membranet håller dig torr på fötterna, medan BOA® Fit System låter dig anpassa snörningen med mikroprecicion och gör det enkelt att ta på och av skorna.

Bregne A/P/S GTX är en mycket lätt, ankelhög vandringssko med BOA®-snörning, som justeras så den sitter som gjuten till din fot. Skon har suveränt sulgrepp, bra dämpning och ämnar sig för lättare turer, som dagsturer och fjällvandring med lätt ryggsäck.

Piggen A/P/S GTX är mycket lätta och slitstarka vandringsskor med
utmärkt grepp och bra dämpning, ämnad för all typ av uteaktivitet. Med
elastisk material och BOA®-snörning kan du justera passformen med
mikroprecision

Gå på stranden mellan bergen i Alfa-skor